

2017 Blancpain GT Series - Sprint Cup

Round 1: Misano World Circuit (Italy) - March 31st - April 2nd, 2017 Provisional timetable - draft 5 - 21/03/2017

Friday, March 31st								
Start	End	Duration	Category		Session	Int.		
11:00	11:25	00:25	F.2 Italian Trophy	Free Practice 1		00:10		
11:35	12:15	00:40	Italian F4 Championship by Abarth	Free Practice 1		00:10		
12:25	13:05	00:40	Trofeo Abarth Selenia	Free Practice		00:05		
13:10	14:10	01:00	LUNCH BREAK			00:05		
14:15	15:15	01:00	GT4 European Series Northern Cup	Free Practice 1		00:10		
15:25	16:45	01:20	Blancpain GT Series Sprint Cup	Free Practice 1		00:10		
16:55	17:35	00:40	Italian F4 Championship by Abarth	Free Practice 2		00:10		
17:45	18:10	00:25	F.2 Italian Trophy	Free Practice 2		00:10		
18:20	19:20	01:00	GT4 European Series Northern Cup	Free Practice 2		00:10		
19:30	20:50	01:20	Blancpain GT Series Sprint Cup	Free Practice 2				

	Saturday, April 1st						
	Start	End	Duration	Category	Session	Int.	
	09:00	09:25	00:25	Trofeo Abarth Selenia	Qualifying	00:10	
	09:35	10:15	00:40	Italian F4 Championship by Abarth	Qualifying (15'/10'/15')	00:15	
	10:30	11:00	00:30	Blancpain GT Sports Club	Free Practice 1	00:15	
	11:15	11:40	00:25	F.2 Italian Trophy	Qualifying	00:20	
	12:00	12:30	00:30	Blancpain GT Sports Club	Free Practice 2	00:05	
	12:35	13:20	00:45	LUNCH BREAK		00:15	
LIVE TV	13:35	14:05	00:30	Trofeo Abarth Selenia	Race 1 (25 min + 1 lap)	00:10	
	14:15	15:10	00:55	Blancpain GT Series Sprint Cup	Qualifying (15'/7'/15'/8'/10')	00:10	
	15:20	15:40	00:20	Blancpain GT Sports Club	Qualifying	00:15	
	15:55	16:35	00:40	GT4 European Series Northern Cup	Qualifying (15+10+15)	00:20	
LIVE TV	16:55	17:30	00:35	Italian F4 Championship by Abarth	Race 1 (25 min + 1 lap)	00:15	
LIVE TV	17:45	18:15	00:30	Formula 2 Italian Trophy	Race 1 (25 min + 1 lap)	00:20	
LIVE TV	18:35	19:00	00:25	Blancpain GT Sports Club	Qualifying Race (25 min)	00:05	
	19:05	19:55	00:50	DINNER BREAK		00:45	
LIVE TV	20:40	21:40	01:00	Blancpain GT Series Sprint Cup	Qualifying Race (60 min)	00:20	
LIVE TV	22:00	23:00	01:00	GT4 European Series Northern Cup	Race 1 (60 min)		

	Sunday, April 2nd						
	Start	End	Duration	Category	Session	Int.	
	09:30	09:50	00:20	Blancpain GT Series Sprint Cup	Warm up	00:20	
LIVE TV	10:10	10:45	00:35	Italian F4 Championship by Abarth	Race 2 (25 min + 1 lap)	00:15	
LIVE TV	11:00	11:40	00:40	Blancpain GT Sports Club	Main Race (40 min)	00:50	
LIVE TV	12:30	13:30	01:00	Blancpain GT Series Sprint Cup	Main Race (60 min)	00:00	
	13:30	13:45	00:15	LUNCH BREAK		00:20	
LIVE TV	14:05	14:35	00:30	Trofeo Abarth Selenia	Race 2 (25 min + 1 lap)	00:20	
LIVE TV	14:55	15:55	01:00	GT4 European Series Northern Cup	Race 2 (60 min)	00:20	
LIVE TV	16:15	16:45	00:30	F. 2 Italian Trophy	Race 2 (25 min + 1 lap)	00:25	
LIVE TV	17:10	17:45	00:35	Italian F4 Championship by Abarth	Race 3 (25 min + 1 lap)		

0



06:54

elf🌗

AUTOSPORT INSURANCE CON

-4**100**14-

